Avoimet työpaikat

 

TALOKKO hakee rakennusmiestä

Talokko on tamperelainen talonrakennuksen, remontoinnin, sekä kiinteistönpidon toteutus- ja asiantuntijatehtävien parissa toimiva yritys.

Etsimme nyt Talokkoon ammattitaitoista rakennusmiestä.

Etsimällämme henkilöllä on jo vankka kokemus ja näkemys rakennusalalta. Erityisesti toivomme, että sinulle tuttuja töitä ovat ovi- ja kiintokalusteasennukset, sekä levytykset ja erilaiset pinnoitustyöt mukaan lukien laatoitus.

Työtehtäviisi kuuluvat vaihtelevien remontti-/saneeraustöiden toteutus. Toteutettavat työtehtävät voivat vaihdella paljonkin kohteen mukaan.

Työssä menestyminen edellyttää täsmällisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta. Teemme töitä myös kulttuurihistoriallisesti merkittävissä kohteissa ja toivomme sinulta löytyvän ymmärrystä tällaisten kohteiden erityispiirteille.

Työsuhde alkaa koeajalla, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Työskentely alkaa mahdollisimman pian. Työ on pääasiassa arkisin tehtävää päivätyötä, 7,5 h / pv työaikaliukumalla pääsääntöisesti aikavälillä klo 08:00 – 16:00.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä ammattitaitoisessa ja hyvän ilmapiirin työyhteisessä vaatimustasoltaan eritasoisten tehtävien parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteella pekka.dunder(a)talokko.fi

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten soitahan pian ja varaa haastatteluaikasi.

Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot, soita 0400 11 11 22 toim.joht. Pekka Dunderille.

Sinulla on haaste.

Meillä on ratkaisu.

Hommiin meille.

Olemme aina kiinnostuneita parhaista tekijöistä ja projekteista.
Jos olet kiinnostunut työskentelemään monipuolisesti mielenkiintoisten projektien parissa,
lähetä CV ja lyhyt hakemuksesi.

 

Tervetuloa mielenkiintoiseen maailmaan!